tisdag 26 april 2011

påskhelg med limpan

Yes under påskens lediga dagar tog jag mig en tripp upp till norrland för att shredda med limpan. Vi streeta i Söderhamn och hade nice sessions på limpans träkick. För att det skulle bli riktigt norrland så filma vi lite från en traktor och lykades skrämma några hästar som kom ridande på vägen.

När vi var i Söderhamn så träffade vi the man Jonas aka JO. Samma kille som var där förra året under trippen när Alvin lånade hans cykel och körde en footjamwhip med. Han hade nu köpt en wtp 18" från England. Han storsattsar och är nog vårt biggest fan. Han har haft två mirakeldagar i livet. Första gången var när han träffa oss under vår sommartripp och senaste var nu när han träffa mig och limpan. Han är 11 år, biff och riktigt tung. Fortsätter han i denna takt är han nog en prohunk inom en snar framtid. En kortare intervju med JO kommer finnas tillgänglig i vår vårfilm.









































Här är en bild på limpan när han kör ett railgap i Söderhamn:

3 kommentarer:

Alvin sa...

hahaha så jävla epic dude

alex hellbom bmx, jonas norrgren bmx,oliwer hellbom bmx och mtb och foto :D sa...

ja är oxå en grymt fan va er ja träffa er föra sommaren i söderhamn då ja inte hade nån kedja :P säg till innan nästa gång så kanske vi träffas!!

Anonym sa...

kul att höra! yees ska vi försöka göra om vi kommer ihåg